Ølsmagning

20 års jubilæum med Carsten Berthelsen og Torben Mathews

Du får mulighed for at opleve ølguruernes personlige højdepunkter til lokalafdelingens 20 års jubilæumsarrangement.

ØLGURUERNES PERSONLIGE HØJDEPUNKTER
Carsten Berthelsen og Torben Mathews har haft stor indflydelse på de sidste 25 års udvikling i den danske ølverden, bl.a med deres bøger og utallige og populære ølforedrag.

Begge er kendt for ølsmagninger, der på en gang er informative og meget morsomme.

Kun ganske få gange har de holdt foredrag sammen. Vi har lokket dem til Sønderborg for sammen at fortælle om øl, der for dem hver især blev og stadig er højdepunkter i deres udforskning af øllets mangfoldige verden.

Det bliver en velsmagende aften, hvor smagsløgene udfordres og lattermuskerne får motion.

Vi starter med en aperitif-øl. Efter maden fra Cafe Kjukken, som er barbeque-marineret griseskank og mini borgmesterburger med pommes frites og tilbehør, præsenterer Carsten og Torben på skift i alt 8 øl, hvor de giver den personlig beretning om, hvorfor den øl blev og er et højdepunkt.

Carsten Berthelsen er forfatter, foredragsholder og international øldommer. Carsten er især kendt for at medvirke i  Natholdets Julekalender med Anders Breinholt og Søren Rasted. Som forfatter har Carsten indtil videre udgivet ni populære bøger om øl.Han arrangerer ølsmagning meget jævnligt: Mere 100 om året på biblioteker, for firmaer og ølklubber.

Torben Mathews er sproguddannet halvenglænder med hang til fodbold, sproghistorie og øl! Torben har bredt kendskab til øllets univers takket være utallige udmarvende studieture igennem de seneste 28 år som forberedelse til mangfoldige forskellige temaforedrag, der desuden har udmøntet sig i tre bøger om øl og mad samt en tv-serie med fokus på de nye danske mikrobryggerier. Han har i 32 år som indehaver af ”You’ll Never Walk Alone” i Kolding.

Danske Ølentusiaster i Sønderborg er arrangører i samarbejde med Cafe Kjukken og der derfor åbent for alle. Arrangementet gennemføres i anledning af lokalforeningens 20 års jubilæum.

Tid og sted

03. februar 2023 kl. 18:00
Cafe Kjukken, Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, Sønderborg

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 400 kr.

Tilmeld arrangement

NEMtilmeld