Ølsmagning

Amager Bryghus smagning

Vi har i samarbejde med Kolding og Middelfart afdelingerne, lavet en fantastisk aftale med Papsø fra Amager Bryghus på en ølsmagning.

Vi har i samarbejde med Kolding og Middelfart afdelingerne, lavet en fantastisk aftale med Papsø fra Amager Bryghus på en ølsmagning.
Hos Amager Bryghus er standart prisen for en ølsmagning 200,- for 6 øl, men vi får ved vores smagninger hele 10 smagninger til samme pris.
Papsø har tilmed også lovet os nogle spændende smagninger, og med hele 10 øl bliver det med garanti ikke en kedelig aften.
Hvis man undre sig over at tilmeldingsprisen i Fredericia er 223,- ja så indkøber vi naturligvis også noget snacks som bliver serveret i løbet af smagningen.
Hvor så lige de 3 kr. kommer fra, så er det for nemheds skyld så Bent vores kasser, hurtigt kan spotte, hvor indbetalinger høre til, da den sidste krone i et arrangement, altid er lig med måned ( 3 kr. = marts ).
Amager vil til smagningen også dele bestillingssedler ud, så alle kan bestille fra hele deres sortiment, til en billig pris. Så sender de efterfølgende til Brewpubben hvor i vil kunne afhente jeres bestilte øl.
Lokalafdelingen i Middelfart kobler sig på vores arrangement d. 10 marts, og de tilmelder sig på vanlig Fredericia vis se her ( Middelfart folket må gerne notere 5500 i deres tilmelding ). Kolding afholder deres smagning dagen efter d. 11 marts.
Så er man forhindret i at kunne deltage torsdag d. 10 marts i Fredericia, er man velkommen til at tilmelde sig fredag d. 11 marts i Kolding, dette gøres ved at kontakte Koldings lokalformand Claus Mortensen. 

Tid og sted

10. marts 2022 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 223 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk