Ølsmagning

Black Thursday

November er måneden, hvor alle fejrer Black Friday hvor alle priser går i sort. Lokalafdelingen i Fredericia fejrer selvfølgelig ”Black Thursday”, hvor alle øl går i sort.

Torsdag d. 16 november holder vi en enestående sort øl smagning, med begrænset plads.

 

Tilmed dig denne eksklusive Black Thursday smagning hvor stikordene for denne aften vil være: intens, kraftig, vinøs, stærk, og ikke mindst ... SORT

 

Lokalbestyrelsen er i fuld gang med at indkøbe et helt fabelagtig sortiment af lækre sorte øl, flere af dem i den helt tunge ende.

 

I skrivende stund har vi allerede købt en super lækker Imperial Stout fra Holland med kirsebær og kaffe på 13%, og en Double Imperial Pastry Stout på 13,2% fra Tyskland som er lagret i 18 måneder på Bourbon fade, og med en Untappd rating på 4,32.

 

Derudover kan i også glæde jer til at smage en ekstrem velsmagende øl fra Amagers Bryghus Tiny Batch serie på næsten 15%, og som kun kan erhverves på bryggeriet.

 

Der vil være yderligere 5 fremragende øl i sortimentet, og alle smagninger er 10 cl.
Så skynd dig at tilmelde dig denne exceptionelle øl smagning, da vi kun kan tilbyde 50 pladser, grundet de eksklusive øl, som ikke er nemt at få i de mængder.

 

Ud over det gode øl, bydes der som altid på hyggeligt samvær og måske krydret med sort humor.

Tid og sted

16. november 2023 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 211 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk