Ølsmagning

Klassisk Øltype smagning

Få styr på duft, smag og nuancer på klassiske øltyper, så du efter denne smagning kommer tættere på, at kunne skelne mellem de forskellige øltyper.

Vi skal denne aften smage 8 forskellige klassiske øltyper, hvor vi har fået Carsten Holløse til at tage os i hånden og guide os igennem udvalget af øl.
Så er du ny i foreningen, er denne aften oplagt til at få styr på de forskellige begreber i øl-universet, men også at kunne sætte ord på det du dufter og smager i en klassisk øltype.
Er du øvet Ølentusiast, og måske har været i foreningen i adskillige år, kan du også få noget ud af denne aften.
Ud over 8 smagninger samt snacks for kun 102,- kr. kan du opleve Carsten som er uddannet øldommer, og tilmed sidder som formand i foreningen Danske Øldommere. Han er passioneret håndbrygger igennem mange år, hvor han har vundet guldmedalje ved DM i Håndbryg, og sølv ved DM i blindsmagning.
Carsten sidder også i håndbrygger-redaktionen på ØlentusiasteN, og det kan være du har lyttet til hans Podcast om håndbryg, eller været forbi hans ølblog - Brygklubben.dk
Måske har du set Carsten på TV, hvor han bl.a. har været gæst i Go'morn Danmark og Go'aften Live.
Så vi må slå fast, at Carsten er yderst kompetent, til at føre os igennem 8 klassiske øltyper, så vi efterfølgende vil være bedre til at smage og dufte nuancerne i øltyperne, og ikke mindst, skelne dem fra hinanden.  

Tid og sted

29. februar 2024 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 102 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk