Ølbegivenheder

Øl-Banko

Vi gentager den store succes fra 2020, og arrangere endnu en omgang Øl-Banko.

Til vores Øl-Banko vil der igen være attraktive og flotte øl-præmier som vi skal spille om, samt trække gevinster fra "Den Fæle Lykkepose".
Banko programmet byder på traditionelle Banko spil, med første række, anden række og pladen fuld. Derudover skal vi også spille en omgang hurtig Banko.

Af mangel på bedre, vil vores tidligere lokalformand Karsten Ejby igen agere Banko vært, men vi håber alligevel at nogle få vil tilmelde sig.
I 2020 var der hele 75 der havde tilmeldt sig, men der havde vi heller ikke annonceret at det var Karsten der var Banko vært ;-)

Der vil ud over flotte gevinster naturligvis også være fine sidegevinster, så tal-mongoler også har en chance for at gå hjem med en gevinst. Vores januar arrangement bliver simpelt, hyggeligt og nervepirrende på samme tid, alt imens vi nyder flere forskellige kolde øl i løbet af aftenen. Det vil nok være en fordel, hvis man har rimelig styr på Banko slang. Ved du f.eks. hvilket tal der gemmer sig bag "Et umage par" eller "to tykke damer" ?.

Tilmeldingsprisen på kr. 101,- er inkl. en fadøl samt 2 stk. Banko plader, men flere plader kan tilkøbes ( 10,- pr. plade ).

Tid og sted

26. januar 2023 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 101 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk