Øllets Dag

Øllets Dag i Fredericia 2024

Lokalafdeling Fredericia vil igen i år afvikle et af de største Øllets Dag arrangementer i landet

Øl er en kulturel tradition i Danmark, og danskerne fortjener øl i alle afskygninger. Og netop øl i talrige afskygninger og variationer, kan lørdag den 7 september i Fredericia smages og opleves på Øllets Dag i "Humlegade" (Gothersgade Syd). 

 

Hele 150 m. i Gothersgade Syd, vil blive fyldt med masser af Øl-stande, og mere end 50 forskellige bryggerier vil være repræsenteret på Øllets Dag i Fredericia.
Heraf deltager 15 bryggerier selv med en stand, samt 3 lokalehåndbrygger, så er man nysgerrig på brygprocessen, er der rig mulighed for at få lidt indsigt.
Derudover har Fredericia Vinhandel, og Beershoppen fra Kolding også en stand.

 

Øl-poletter og smagsglas købes i de to infostande, placeret i hver ende af Gothersgade Syd, hvorefter poletterne kan veksles til smagsprøver i de mange stande.
De besøgende kan ud over smagsprøver, også få en god øl-snak med bryggerierne, samt medlemmer af Danske Ølentusiaster i Fredericias lokalafdeling. 

 

Fredericia Brewpub, Urbania Street Food og Café Mair's fejrer også Øllets Dag med os, her kan man også bruge sine øl-poletter, og smage på deres udvalg af skønne øl.
Dermed kan du smage øl fra næste 100 forskellige bryggerier, og mere end 200 forskellige varianter. 

 

I løbet af dagen vil flere bands og artister fylde Gothersgade Syd med herlig musik, så det skønne øl kan nydes i fulde drag. 

 

Vi glæder os til at se jer – Højt skum!

Tid og sted

07. september 2024 kl. 10:00
Gothersgade Syd

Pris og tilmeldingsfrist