Øllets Dag

Øllets Dag i Fredericia

Lokalafdeling Fredericia vil igen i år afvikle et af de største Øllets Dag arrangementer i landet.

Øl er en kulturel tradition i Danmark, og danskerne fortjener øl i alle afskygninger.
Og netop øl i talrige afskygninger og variationer, kan lørdag den 3. september i Fredericia smages og opleves på Øllets Dag i "Humlegade" (Gothersgade Syd).

 

Hele 150 m. i Gothersgade Syd, vil blive fyldt med masser af Øl-stande, hvor mere end 50 forskellige bryggerier bliver repræsenteret.

 

Derudover har 3 håndbrygger også hver deres stand, hvor der på dagen vil blive brygget øl i den ene. Så er man nysgerrig på brygprocessen, er der rig mulighed for at få lidt indsigt, samt smage på deres håndbrygget øl.


Øl-poletter og smagsglas købes i de to infostande, placeret i hver ende af Gothersgade Syd, hvorefter poletterne kan veksles til smagsprøver i de mange stande.
De besøgende kan ud over smagsprøver, også få en god øl-snak med bryggerierne, samt medlemmer af Danske Ølentusiaster i Fredericias lokalafdeling.

 

Fredericia Brewpub, Urbania Street Food og Café Mair's fejrer også Øllets Dag med os, her kan man også bruge sine øl-poletter, og smage på deres udvalg af skønne øl.

 

I løbet af dagen vil flere bands og artister fylde Gothersgade Syd med herlig musik, så det skønne øl kan nydes i fulde drag.

 

Vi glæder os til at se jer – Højt skum!

Tid og sted

03. september 2022 kl. 10:00
Gothersgade Syd, Fredericia

Pris og tilmeldingsfrist