På tur

Ricklinger Landbrauerei

Tilbage i 2018 arrangerede vi første gang en heldags udflugt til Ricklinger Landbrauerei med bus, som blev en enorm medlemssucces. Lokalbestyrelsen er tit blevet opfordret til at planlægge en ny tur syd for grænsen.

Det gør vi så til maj 2023, hvor vi booker en bus til 50 personer, fylder den med øl og kører sydpå til Ricklinger Landbrauerei som ligger ca. 120 km. fra grænsen.
Vi mødes kl. 09:45 på Fredericia Banegårdsplads ved OPSAMLING-VIKINGBUS REJSER (søg på Google, ellers er det ud for Jernbanegade 21 ), kører fra Banegårdspladsen kl. 10:00 og laver et sidste pick-up ved Erritsø's Butikstorv ca. kl. 10:10 ( ved den tidligere Fakta ).

I løbet af turen til Ricklinger kan vi forsyne os med kolde øl og snacks. Vi holder en lille pause ca. halvvejs, hvor der bliver serveret en sandwich.
I pausen skal man også se at få tisset af samt trække ben, da dette bliver det eneste stop for at holde tidsplanen.

Når vi ankommer til Ricklinger Landbrauerei, får vi en guidet tur igennem deres lille og primitive men hyggelige bryggeri. Vi skal selvfølgelig også smage på deres øl, så vi har bestilt en øl-smagning på i alt 6 forskellige øl.
Efterfølgende står den på en herlig grill-buffet, fællesskål og hygge i et par timer, inden turen igen går mod Fredericia kl. 17:00.
Turen er "næsten" all-inklusiv med rundvisning, ølsmagning og grill-buffet. Det eneste der kræver egenbetaling er øl under spisningen, til turen går hjemad.

Vi regner med at ankomme til Fredericia Banegård igen kl. 20:00.

Tilmelding er efter Først-til-mølle

Tid og sted

27. maj 2023 kl. 10:00
Banegårdspladsen - opsamling Vikingbus rejser ( Jernbanegade 21 )

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 455 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk