Ølsmagning

Small Batch Bornholm

Small Batch Bornholm kommer til Jylland, og afholder 3 x ølsmagning i trekantsområdet , torsdag, fredag og lørdag i uge 4.

Johnny Fagerlund som er medejer af Small Batch Bornholm, kommer til Fredericia med 10 forskellige øl vi skal smage på. Vi kender ikke sortimentet, men Johnny har lovet at han bl.a. tager følgende med.
Deres to lækre Imperial Stouts, Espresso Cream Stout 11%, og Imperial Stout Lakrids 8,7%, derudover deres Barley Wine, Back in Black og ikke mindst Broder Carl, som er deres stærke Belgiske Quadrupel på 11,8%.
Under ølsmagningen bliver der serveret brezel og snacks, og når vi er kommet igennem de forskellige øl, kan vi gøre en god handel med Johnny, som har lovet at tage ekstra øl, til at købe med hjem.

Small Batch Bornholm har været igennem en rivende udvikling siden 2015, med Johnny Fagerlund og Anders Blomquist som de drivende kræfter. Visionen er at brygge øl af høj kvalitet og i god balance, og med over 20 forskellige øl, plus private label serien, har Small Batch fået rigtigt godt fodfæste hos danskerne, og ikke mindst i det Bornholmske publikum.
I løbet af 2018 har Small Batch deltaget i en del øl-kåringer, og opnået meget fine placeringer. Således blev de nr 8 med Cherry Triple i kåringen af årets julebryg og nr. 6 med Back in Black i kåringen af årets ølnyhed ud af årets 1825 nye danske øl.

Er man forhindret i at kunne deltage torsdag d. 25 i Fredericia, har man mulighed for at tilmelde sig i Kolding d. 26 eller Vejle d. 27, idet lokalbestyrelsen i de tre byer, er gået sammen om at få Small Batch til trekantområdet.

Tid og sted

25. januar 2024 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 151 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk