Ølsmagning

West Brew smagning

Guldmedalje vinder fra Berlin International Beer Competition 2020 besøger Fredericia, og vi skal smage minimum 4 fadlagret øl.

Tommy Bagger fra West Brew har efter flere år som hjemmebrygger, inspiration fra mange timers selvstudier i alternative brygmetoder og øltyper, og en baggrund som ingeniør, haft en stor længsel efter at udvikle sit eget eksperimenterende bryggeri.
West Brew er inspireret af Vestkystens hårde klima, den vidtstrakte natur med hede arealer, strandenge, klitrækker, samt en fantastisk flora, hvor der findes en lang række urter, planter, bær og frugter.
Råvarerne Tommy brygger med er lokale, hvor den malt der bruges er høstet lige om hjørnet, og øvrige ingredienser er fra region Vadehavet, derfor er West Brew godkendt som vadehavsprodukt.
Tommy gør en del i fadlagering, og i jagten på den gode smagoplevelse, bruger han blandt andet cognactønder fra "Remy Martin".
I starten var det et meget simpel bryggeri baseret på gruekedler, simple gæringstanke i plast og et par Stauning Rye Whisky fade.
I løbet af 2019 har West Brew dog fået et decideret 500 L .bryganlæg op at køre, og installeret et par gæringstanke i stål.
Antallet af egetræsfade er øget, nye typer er kommet til og det Tommy fortsat udvikle på fremadrettet.
I 2020 vandt Tommy Bagger Jensens "Dark Ale Strong" en guldmedalje til ølkonkurrencen Berlin International Beer Competition.

Tid og sted

07. april 2022 kl. 19:00
Fredericia Brewpub

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 151 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 40303222 robert.markussen@ale.dk