Æresmedlemmer


Erling Juhl blev på årsmødet i 2022 udnævnt til æresmedlem af lokalafdelingen i Fredericia.
Udnævnelsen sker på baggrund af hans utrættelige arbejde ifm. Øllets Dag igennem samtlige år.
Det er Erlings fortjeneste, af lokalafdelingen i Fredericia hvert år afholder et af landets største Øllets Dag arrangementer, med op mod 40 forskellige bryggerier som bliver repræsenteret i Gothersgade Syd.
Tak for din enorme indsats Erling !

 


Claus Mortensen formand for lokalforeningen i Kolding. Claus har været initiativtager til at oprette lokalforeningen i Fredericia i 2008, og har siden været til uvurderlig hjælp og støtte.

 


Henrik Damm har været medlem af bestyrelsen siden lokalforeningens stiftelse i 2008 og indtil 2012. Damm har en stor del af ansvaret for lokalforeningens succes.

 


Rudy Mortensen har som Henrik Damm været medlemmer af bestyrelsen siden lokalforeningens stiftelse i 2008 og indtil 2012. Rudy var den første lokal webredaktør i Fredericia, og har som Damm også haft en stor del af ansvaret for lokalforeningens succes.
Læs Henrik og Rudys saga.

 


Karsten Ejby var lokalafdelingens første formand og et af de stiftende medlemmer. Han var og er et markant medlem af lokalafdelingen, men også et markant ansigt eksternt. Han er kendt i de lokale ølkredse, hvor mange kender ham for sine mange smagninger og det gode humør og store viden han udstråler. Han har arbejdet trofast og godt for udbredelsen af det gode øl og fortjener i den grad sit æresmedlemsskab.

 


Lars Texel Schmidt ( Tex) Tex er som Karsten et af de stiftende og oprindelige bestyrelsesmedlemmer. Tex har udfyldt flere roller i foreningen, men den vigtigste har nok været hans selvudnævnte rolle som idéansvarlig. Tex har, sammen med sin bedre halvdel Pia, været et stort aktiv i foreningen, hvor de hvert år lægger plæne til Lille Øllets Dag. Han er med i Øllets Dag- udvalget, initiativtager til udlandsrejserne, samt ikke mindst en af bagmændene bag Skyggekabinettet.

 


Peter Mygind Leth er den sidste af de oprindelige bestyrelsesmedlemmer. Peter har gennem årene udfyldt roller som næstformand, fotograf, forfatter af vores lokale saga, ligesom han har formidlet smagninger som Øl og mord. Peter har desuden beriget afdelingen med flotte byggeprojekter af særdeles tung og solid kvalitet. Peter har gennem årene været en god og arbejdsom mand for foreningen, selv om han måske nok har gået lidt mere stille med det  end de to andre.

 


Anders Ousen har været med siden foreningen startede og har fra 2013 til 2015 været formand for foreningen. Anders er med sin viden om og passion for øl et stort plus for foreningen, som har - og vil gøre brug af hans viden fremover. Anders er fritidsbrygger og holder ølsmagninger bl.a. i foreningen, men også andre steder, samtidig med er han en ølblogger, og han går meget op i at få ratet øl på diverse ølsider. En stor kapacitet som vi med stor fornøjelse har udnævnt til æresmedlem på årsmødet i oktober 2016.