You’ll Never Walk Alone - Restaurant & Lounge Bar

Den Engelsk Pub. En helt speciel engelsk pub, der startede i dec. 1990 i autentisk stil.

Dansk ølmærke

2022, 2020, 2018, 2016, 2014, 2012

Den Engelsk Pub. En helt speciel engelsk pub, der startede i dec. 1990 i autentisk stil. Ejeren er Torben Mathews der er kendt af de fleste i ølverdenen for sine ølforedrag der ikke kun holdes på pubben men over hele landet. Stedet har egen import af special øl af alle typer. Ikke bare fra England og Europa, men fra hele verden. Specielt ved stedet: - Egen import. Her findes øl man ikke finder ret mange andre steder, hvis overhovedet i Danmark. - Der serveres cask ale. - Mange ølforedrag og arrangementer. - Der serveres øl og mad i sammenhæng. Særlig kendt er de halvårlige etniske smagninger med øl fra et nyt land hver gang.

 

Torben Mathews er æresmedlem af Danske Ølentusiaster og gør et stor arbejde for øllets sag både lokalt og nationalt. Hans far Derek Mathews har også være med i 30 år på pubben. Selvom om det er flere år siden han rundede de 90 ses han jævnligt på pubben og optræder stadig med sang og underholdning.

 

Her vises også vigtige fodboldkampe, ligesom pubben har en unik samling af trøjer fra fra denne sportsgren. Udenfor pubben finder du en passage med en stemning og hygge der er
unik ikke bare for Kolding men for hele landet - her er også ofte livemusik i weekenden. Hver tirsdag er der quiz på engelsk. Du finder også et stort udvalg af whisky og gin på pubben.
Tilstødende er der også Cavern Cocktail Bar hvor du finder mere rolige omgivelser der er pyntet op med Beatlestema.

 

De har fået nyt selskabslokale til specialarrangementer "Memory Lane" der er åbnet på første sal overfor pubben.

 

Væggene er udsmykket med lokalhistorisk grafitti udført af den lokale kunstner Mester 88.

 

Facebook

 

Øllets dag:

Dybt engageret i Øllets dag med smagninger og arrangementer.

Torben afholder hans egen Øllets dag smagning på Koldings Egns Teater.

Åbningstider

Man, Søn: 14:00–20:00
Tir, Ons: 14:00–00:00
Tor: 14:00–01:00
Fre: 12:00–02:00
Lør: 11:00–02:00

Adresse

A L Passagen 2, 6000, Kolding
Find vej