Cozy Crêperie & Coffeeshop

Fadøl og flaskeøl fra bl.a. Jacobsen og GB.

Christel:
COZY er min drøm, der er gået i opfyldelse med mit ønske om at gengive atmosfæren fra de hyggelige franske caféer og crêperier samt min begejstring for frisk og lækker hjemmelavet mad. 

Jeg voksede op i syd-vest Frankrig, Bretagne og Paris, hvilket gav mig mulighed for at opleve den franske café- og madkultur fra forskellige regioner i Frankrig.
Siden hen har jeg boet mange år i Skandinavien  og London, inden jeg fulgte kærligheden og slog mig ned i Vejle i 2015.

Jeg har altid elsket at sidde udendørs på en café og nippe til et godt glas vin eller en god kop kaffe med vennerne eller spise en afslappet middag med min familie i et lille hyggeligt fransk crêperie.
Min store passion for mad og god kaffe voksede på mine rejser rundt i Europa, og jeg har altid vidst, at jeg en dag ønskede at dele denne passion.

Fadøl
Jacobsen Yakima IPA, Jacobsen Viva Classic, Jacobsen Nano IPA (sæson øl), Grimbergen Double Ambree, Kronembourg 1664, Kronembourg 1664 Blanc, Carlsberg Pilsner, Tuborg Classic

Flaskeøl
Grimbergen Blonde, Grimbergen Double Ambrée, Grimbergen Belgian Pale Ale, Kronenbourg 1664, Jacobsen Yakima IPA, Jacobsen Dark Lager, Jacobsen Viva Classic, GB Amber, GB Hvede Ale, GB Forår, GB Sort Ale, GB Tripel Ale

https://www.facebook.com/pg/CozyVejle/about/?section=hours&tab=page_info

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor: 09:30–21:00
Fre, Lør: 09:30–22:00
Søn: 11:00–20:00

Adresse

Nørregade 69, 7100, Vejle
Find vej