Dansk ølmærke
Esbjerg Bryghus blev grundlagt i 2020 i et samarbejde mellem Ølværket og InWaves Craftbeer. Målet var at bringe det gode øl ud til alle i Esbjerg og omegn, samt at være et socialt omdrejningspunkt for alle øl- nørder/elskere.
Der er mulighed for at nyde øl fra de 16 haner i baren. Ca. halvdelen af hanerne er med eget bryg. Resten er gæstebryg på fra både ind- og udland. De indenlandske øl er hovedsageligt fra danske mikro-bryggerier.
Bryggeriet er dygtige til at finde sjældne øl fra hele verden.
Hver måned afholdes indtil flere "Tap Takeover" med øl fra hovedsageligt danske mikrobryggerier.
Det er muligt at bestille en ølsmagning på bryggeriet, - selv for en lille gruppe, og man kan låne "det lille rum" med plads til ca. 12 personer eller det lidt større lokale til ca. 20-25 personer.
I tilknytning til bryggeriet er der en fin gårdhave, hvor man kan sidde og nyde de gode øl, når vejret er til det.
Der er også mulighed for en kop kaffe, hvis man har lyst til dette
Hvis man ikke er til de stærke øl, kan man vælge blandt et pænt udvalg af øl uden alkohol (maks. 0,5 %).
Der afholdes musik, quizz, foredrag og ølsmagninger.
Esbjerg Bryghus har ikke madservering, men man er velkommen til at medbringe egen mad.
Ellers er der lavet en aftale med flere af madboderne i Esbjerg Streetfood, hvor man kan bestille mad, som derefter leveres til Bryghuset.