Fanø Bryghus

Baren på Fanø Bryghus har 17 haner, hvorfra man har mulighed for at købe/smage bryggeriets egne øl og diverse colabs. Det er muligt at købe de fleste af bryggeriets øl med hjem på flaske.

Fanø Bryghus' har med flotte nyindrettede lokaler og stort udendørs serveringsområde etableret sig som det store mødested for ølelsker på Fanø. Og ølelsker er der mange af - især om sommeren i turistsæsonen. Her afholdes flere ugentlige ølsmagninger, hvor man kan komme ind fra gaden og købe adgang til en smagning. Nogle smagninger foregår på tysk for at tilgodese de mange tyske turister.

Fanø Bryghus har stor fokus på nyudvikling, bl.a. inden for fadlagring af øl.

På stedet er der altid mulighed for at købe / smage på øl fra de 17 haner, der er i baren. Det er også muligt at købe de fleste af bryggeriets øl på flaske. Det kan være aktuelt, hvis man vil nyde én af de øl, som ikke er på hanerne.
Fanø Bryghus samarbejder med forskellige bryggerier, og disse colabs er ofte at finde på hanerne.

Om sommeren kan man sidde ude på den store terrasse og nyde øllet. Hvis man bliver sulten undervejs, har bryghuset en samarbejdsaftale med med det lokale ”VadeMad”, hvis foodtruck har fast holdeplads på bryghusets grund. Her er der mulighed for at købe forskellige småretter, som serveres med ”rigtig” sevice.