Jacobi Craft Brew

Vardes svar på kødbyen

Dansk ølmærke

2022

Jacobi Craft Brew er det lille mikrobryggeri i Varde.
Starten foregik i opvaskerrummet på Cafe Elkjærs under Bøgen i 2015. Da cafeen lukkede i 2018, blev man i ejerkredsen enige om at søge efter egne lokaler og fandt stedet i Storegade 8 - en tidligere slagterbutik.
Med en kapacitet på 180 liter pr. bryg og med et bryg pr. uge kommer den årlige produktion op på ca. 8.000 liter om året.
Det meste sælges direkte fra hanerne i baren, men der sælges også flaskeøl til Vinspecialisten i Varde og Ho Kro.
Baren er åben fredag fra 15 - 19 og lørdag fra 12 - 18, og det er her, man i de ydmyge lokaler kan nyde en unik øl i selskab med hyggelige gæster og dygtige folk i baren.

Specielt ved stedet:
Det rustikke look fra dengang, der var slagterbutik, er bevaret. Blandt andet er der stadig fliser fra gulv til loft i hele lokalet.
Jacobi Craft Brew er en ægte brewpub. Når der brygges om lørdagen, kan man drikke en øl og samtidig nyde duften af den, du skal drikke om ca. 2 måneder.
Er man hjemmebrygger og har lyst til at prøve kræfter med et lidt større anlæg, er der mulighed for det under kyndig vejledning og overvågning af bryggerne. Den meget sorte øl Mr. Oilburner er et herligt eksempel herpå.

Åbningstider

Man, Tir, Ons, Tor, Søn: Lukket
Fre: 15:00–19:00
Lør: 12:00–18:00

Adresse

Storegade 8, 6800, Varde
Find vej