Kriterierne

For at få tildelt Dansk Ølmærke, skal der overordnet være et godt udvalg af øl, der behandles ordentligt og serveres i et godt miljø.

Udskænkningssteder

Der lægges særligt vægt på følgende, primære, kriterier

  • Udskænkningsstedet skal optræde på lokalafdelingens hjemmeside og på
    godeoelsteder.dk samt anbefales af lokalafdelingen.
  • God bredde i øltyperne og /eller specielle øltyper
  • Brew-pubs med en rimelig bredde og udskiftning af sortimentet.
  • For fadølsanlæg skal hygiejnen være i orden og øllet friskt.

Der lægges desuden vægt på følgende, sekundære, kriterier

  • Dedikation og tæft for det gode øl.
  • Et egentligt og rimeligt opdateret ølkort.
  • Personale med ølviden.
  • Øl serveret ved den rette temperatur.
  • Gæstehaner.
  • Udskiftning af øllet f.eks. i forhold til årstiden, lokale nyheder osv.
  • Øl serveres, om muligt, i korrekte glas.
  • Mad og øl.
  • Miljøet.
  • Ølsmagninger og events.

Indkøbssteder

Der lægges særligt vægt på følgende kriterier

  • Indkøbsstedet skal optræde på lokalafdelingens hjemmeside samt
    godeoelsteder.dk og anbefales af lokalafdelingen.
  • Mangfoldighed, samt god bredde i øltyper.
  • Dedikation og tæft for det gode øl og personale med ølviden.
  • Udskiftning af øllet f.eks. i forhold til årstiden, lokale nyheder osv.
  • Afholdelse af ølsmagninger og events.

Bryggerier

  • Bryggeriet skal optræde på lokalafdelingens hjemmeside
    godeoelsteder.dk og anbefales af lokalafdelingen.
  • Bryggeriet skal have et såkaldt ”gårdsalg”
  • Har de derudover også servering af mad.
  • Afholder de ølsmagninger/event


Særlige kriterier for tildeling til webshops

  • Indkøbsstedet skal optræde på lokalafdelingens hjemmeside
    godeoelsteder.dk og anbefales af lokalafdelingen.
  • Mangfoldighed, samt god bredde i øltyper.
  • Fyldestgørende beskrivelser af øllet på deres webshop.
  • God kundeservice og vejledning.
  • Dedikation og tæft for det gode øl og personale med ølviden.
  • Udskiftning af øllet f.eks. i forhold til årstiden, lokale nyheder osv.

Dette indhold er kun tilgængeligt for medlemmer

Noget på denne side vises kun for medlemmer. Ønsker du at læse videre, skal du være logget ind.