Ølpriser
Kriterierne
For at få tildelt Dansk Ølmærke, skal der overordnet være et godt udvalg af øl, der behandles ordentligt og serveres i et godt miljø.
Der lægges bl.a vægt på:
- Ølstedet anbefales af Lokalafdelingen
- Et antal lokale/regionale øl og/eller et antal internationale øl
- God bredde i øltyperne og/eller specielle øltyper som f.eks. cask/trappist/gueuze
- Brew pub med rimelig bredde og udskiftning af kvalitetsøl
- Dedikation og tæft for det gode øl
- Et egentligt og opdateret ølkort
- Personale med ølviden
- Øl serveret ved rette temperatur
- Gæstehaner
- Udskiftning af øllet f.eks. i forhold til årstiden, lokale nyheder o.l.
- Øl serveret i korrekte glas
- Mad og øl
- Miljøet og de geografiske hensyn
Geografiske hensyn betyder, at en særlig øloplevelse også må vurderes ud fra ølstedets beliggenhed og kundegrundlag.