Tilmelding til Tour de Bière 2024

Det 14. Tour de Bière starter lørdag d. 29. juni 2024 og slutter med hjemrejse lørdag d. 6. juli 2024 om formiddagen.

 

Ruten er ved at blive lagt. Touren vil foregå på Sjælland med en afstikker til Sverige. Vi forventer af starte i Køge området og køre via Roskilde til Helsingør, Helsingborg, rundt i Skåne, Malmø – med afslutning i Københavnsområdet.

 

Kun medlemmer af Danske Ølentusiaster kan deltage i Tour de Biére.

 

Tour de Biére er et arrangement hvor 30-35 ryttere over én uge kører gennem landskabet, her besøges der bryggerier og andre ølrelaterede steder, alt i medens der opbygges et godt sammenhold og kammeratskab i ’feltet’. Udover de der tramper i pedalerne er der servicefolk med i hver deres bil, således at alles bagage, forplejningen til touren og reservecykler hele tiden følger feltet.

 

Undervejs er der i gruppefællesskabet enkelte serviceopgaver til deltagerne, overnatning sker fortrinsvis på skoler, og de tidligere år har det også været muligt at sove i eget telt, hvilket også tilstræbes denne gang.

 

Pris

Den samlede pris for at deltage i årets Tour de Biére er ikke ændret fra de tidligere år. Startprisen er således fortsat kr. 4.995,-.

 

Prisen på kr. 4.995 er ikke bindende, der vil evt. kunne forekomme ekstrabetaling, hvis der kommer ikke planlagte udgifter. Tour de Biére skal rent økonomisk hvile i sig selv. Mange af de tidligere år har deltagerne fået en tilbagebetaling efter afslutning af årets regnskab.

 

Hvad dækker startprisen?

  1. 2 cykeltrøjer og til nye deltagere 1 par cykelbukser (Det vil mod et mindre beløb være muligt at erhverve yderlige antal trøjer og bukser)
  2. Et aften trøje (T-shirt)
  3. Fuld forplejning alle dage fra frokost første dag til morgenmad morgenmad sidste dage
  4. Færgeoverfarter og bustransport under touren.
  5. Servicevogne
  6. Gennemsnitsfart på dagens ruter cirka 20 km/t
  7. En række øl relaterede besøg med smagninger
  8. Overnatningsmulighed under fast tag - skoler o.l.
  9. Naturlig deltagelse i diverse servicefunktioner for feltet


Ved tilmelding betales kr. 1.000,- i forudbetaling.

Timeld dig her

Har du i øvrigt spørgsmål, så kontakt Susan Herlufsen telefon 61 79 30 17

 

Vel mødt – Juntaen byder velkommen til feltet.

 

Højt skum

Juntaen