Virtuelle ølsmagninger

Nyhed

Ole Madsen er udnævnt til æresmedlem

Ølentusiastens redaktør gennem 24 år og medstifter af Danske Ølentusiaster, er udnævnt til æresmedlem af Danske Ølentusiaster.


Del nyhed :

Chefredaktør, underhåndsbrygmester, ølekspert og ølanmelder er blot nogle af de mange titler, den forhenværende redaktør på Ølentusiasten, Ole Madsen, kan skrive på sit generalieblad. Nu kan han også tilføje titlen som æresmedlem af Danske Ølentusiaster.

 

Ole Madsen bliver den seneste – nummer 8 – i rækken af æresmedlemmer af foreningen. Men i Danske Ølentusiaster var han blandt de første. Ole Madsen er medstifter af Danske Ølentusiaster og har alle dage deltaget aktivt i foreningens arbejde for udbredelse af det gode øl som redaktør på foreningens medlemsblad Ølentusiasten.

 

Foruden stor viden og interesse for øl, kom han ind i foreningen med erfaring som redaktør på beboerbladet Skræppebladet og Haandbryggeren, et blad for det lokale bryglaug Haandbryggerlauget af 1970, hvor han er udnævnt til underhåndsbrygmester og æresmedlem.

 

Allerede ved foreningens stiftelse i 1998 stod det klart, at Danske Ølentusiaster skulle have et medlemsblad, og Ole Madsen var med hans erfaring en selvskreven kandidat til at starte Ølentusiasten, der gennem årene er vokset fra de oprindelige 16 sider til 84 sider. Her har han skrevet den danske historie om øl, fordelt over 130 udgaver fra efteråret 1998 til efteråret 2022.

 

Ole Madsen er derfor uden sammenligning den person i foreningen, der har haft tættest kontakt med både ølbranche og medlemmer gennem hele foreningens levetid. Ole Madsen har utrætteligt udbredt det gode øl i Ølentusiasten, men også blandt andet som ølanmelder på Ekstra Bladet og i det hedengangne Smag og Behag, der var blandt de første medier, der anmeldte øl. 

 

Martin Nygaard Diedrichsen, næstformand i Danske Ølentusiaster udtaler: “Det arbejde Ole Madsen har lagt i Ølentusiasten har været med til at tegne Danske Ølentusiasters arbejde gennem tiden og foreningen ville ikke være, hvor den er i dag, uden Ole Madsens store bidrag.”

 

“Det glæder derfor Danske Ølentusiaster, at kunne tildele Ole Madsen titlen som æresmedlem af vores velsmagende forening.”

 

“Jeg er stolt af, at jeg med mit arbejde i Danske Ølentusiaster – igennem alle årene – bliver anerkendt som æresmedlem. Med Ølentusiasten og andre medier, har jeg udbredt øl til danskerne, helt tilbage fra dengang før internettet for alvor blev hvermandseje,” fortæller Ole Madsen.

 

Ole Madsens efterfølger som redaktør på Ølentusiasten, Kasper Mundt-Nielsen, har efter sin ansættelse også hurtigt oplevet det store aftryk, som den tidligere redaktør har efterladt.

 

“Som Ole Madsens efterfølger på Ølentusiasten har det fra dag ét været tydeligt, at magasinet har – og har haft – en stor indflydelse i den danske ølbranche. Der er stor respekt omkring Ølentusiasten, blandt både bryggerier, forhandlere, beværtninger og medlemmer, og det er uden tvivl Ole Madsens fortjeneste,” siger Kasper Mundt-Nielsen.

Æresmedlem
Danske Ølentusiaster

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere