Lokalafdeling Aarhus

Lokalafdeling Aarhus samler ca. 350 medlemmer fra Aarhus og opland til smagninger primært i Aarhus centrum hvor byens ølsteder så venligt ligger lokaler til. Læs mere nedenfor.

Om lokalafdelingen

I lokalafdelingen Aarhus holder vi smagninger i både centrum hos bl.a. Mundhæld, Fairbar, Voxhall og Hantwerk, men også af og til hos Cafe Albert i Aarhus N/V og i fælleshuset Søfryd i Stavtrup.

 

Oplysninger om månedens arrangement udsendes via nyhedsbrev (e-mail) og annonceres på Facebook i god tid før mødet, samt på ale.dk

 

Vi er altid interesseret i ideer til kommende arrangementer. Så kontakt os hvis du har forslag til temaer, som vi skal tage op.

 

I Aarhus holder vi som regel et arrangement om måneden. Nogle af dem gentages hvert år:

 

  • Ølmærkeuddeling
  • Årsmødet
  • Sommerfest

 

Du er som medlem af Ølentusiasterne velkommen til at deltage i vores arrangementer uanset hvor du bor.

 

Som medlem af Lokalafdeling Aarhus får du tilsendt et nyhedsbrev på e-mail når der er nye informationer. Her informerer vi om kommende arrangementer i lokalafdelingen som f.eks. medlemsmøder, ølsmagninger og udflugter. Du bliver også gjort opmærksom på andre arrangementer og nyheder, som kunne være interessante for en ølentusiast, således at du altid er opdateret på, hvad der sker i smilets by.

Smagninger

Medlemsarrangementer er som regel (egentlig altid) centreret om ølsmagning. Der smages 8-10 forskellige øl, ca. 10 cl. af hver, inden for et fastlagt tema. Det kan være forskellige emner - typer, lande, bryggerier osv.

 

Tilmelding og pris til smagningerne er som beskrevet i nyhedsbrevene og på Facebook. Typisk 130-170 kr. via Mobilepay, for en aften med øl der ofte runder 4.0 på Untappd.

 

Man skal være medlem for at deltage. Et medlem kan godt medbringe en gæst til en prøve-smagning med henblik på at afklare et eventuelt nyt medlemskab.

 

Vores smagninger ender som regel i højt humør, og alle, gamle som nye, er velkomne. Og man kan sagtens møde op alene som ny deltager - der vil altid være masser af hygge og snik snak ved bordene om øllet og øllets verden.

Bestyrelse og aktivitetsgruppe

Lokalforeningens bestyrelse består af formand, næstformand, kasserer og 7 menige medlemmer. Bestyrelsen forestår planlægning og afholdelse af ølsmagningerne, og bistår med webredaktion og nyhedsbreve. 

 

Har du lyst til at bidrage til smagninger eller andet, så kontakt endelig bestyrelsen.