Gin N´Gose

Under Ølsommelier uddannelsen som vores lokalformand Robert tog i 2017, var en af hjemmeopgaverne at opfinde en ny Øl-Cocktail, som efterfølgende skulle laves og præsenteres for klassen, og vurderes af underviseren. Sådan kom denne Øl-Coctail til live af vores lokalformand ... god fornøjelse !.

Ingredienser:

  • 2-3 cl. Bobby’s Gin
    Indonesisk inspireret dry Genever Gin med 8 ingredienser som bl.a. ingefær og citrongræs.
  • 1 cl. Lemon juice
  • Toppes med Brew by Numbers 18|04 Gose, som er en Farmhouse variant, brygge med koriander og salt, gæret med Saison, lacotobacillus og brettanomyce.
    Øllen kan erstattes med en anden Gose variant.
  • Isterninger

Tanken bag denne opskrift ifm. Ølsommelier uddannelsen, er en eftermiddags Øl-Cocktail, som serveres inden middagen, med udvalgte oliven og let saltede ølpølser som tilbehør.
En forfriskende, mild syrlig og let drikkelig Øl-cocktail, som sammen med oliven og ølpølserne, udvikler og forstærker smagsoplevelsen.
Kombinationen skulle gerne give en forventning om en smagfuld forstående middag.