Øl cocktails 2016

Torsdag den 28. april 2016 mødtes små 30 forventningsfulde ølentusiaster kl. 19.00 på Fredericia Maskinmesterskole til en for øltosser noget speciel smagning. Der er i sandhed mere arbejde med at mikse cocktails end at servere øl.

Lager Margarita:

* 4 cl. Tequila,

* 2 cl. Cointreau,

* 1,5 cl. Limejuise,

* 1 cl. sukkersirup (50 % sukker + 50 % vand),

* halv saltkant på glasset og

* Pilsner.

 

Stormy Viking:

* 3 cl. Mørk rom,

* 3 cl. ginger beer,

* 1,5 cl. Limejuise,

* 1 cl. Sukkersirup og

* Brown Ale.

 

Dark Wood Flip:

* Brown Alle,

* 4,5 cl. bourbon whisky,

* 1 cl. fortyndet ahornsirup (3 dele vand + 1 del sirup),

* 1 æggeblomme og

* 2 skvat Fee Brothers Whisky Barrel Aged Bitters.